Heia Mamma - Tull, gørr, pupp og bæsj. Det er den herlige hverdagen min som jeg illustrerer og blogger om. Livet som mamma er fantastisk fint, og skikkelig tøft innimellom, så jeg heier på alle dere mammaer der ute som står på hver dag og gjør barna deres lykkelige :)
Hjem Add Om meg Facebook

2

Joda.

Dette er meg:Jeg er generelt sånn passe trøtt og blir ofte observert med kaffe i hånden (og barn), men er likevel veldig lykkelig og glad!

Alt på bloggen tegner jeg selv. Karakterene og tegnestilen utviklet jeg da jeg var 12 år som underholdning for mine mindre søsken (skal innrømme det var en smule mer bæsj på tegningene mine før, selv om det ikke er så veldig langt i fra).

Ellers heter jeg Solveig, er gift med en kjekk nordlending fra Asker, og har to helt fantastiske gutter som ble født i 2014 og 2016.

Bare å slenge inn spørsmål. Om du har noen da.

Og dersom du er sånn som har Instagram

Så kan du følge Heia Mamma på Instagram her!

Ha en fin dag <3   

 • Heia Mamma

  Jeg er veldig flink til å få ungene til å le når de ligger på stellebordet, bygger mye duplo og er sånn ok på å lage mat. Er mindre glad i å støvsuge og brette sokker. Mammalivet er fantastisk. Litt som å gå på fjellet. Plenty av blodslit, tårer og lange kaffepauser før en endelig kommer på toppen - og kjenner på at du kunne bare ikke vært lykkeligere!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta