Tre GRAVIDITETSTEGN som ikke forsvinner (Heia Mamma)
Hjem Add Om meg Facebook

22

Tre GRAVIDITETSTEGN som ikke forsvinner

 

 

Nå skal det sies at denne undersøkelsen bare er basert på en person.

Nemlig meg.

Men det betyr jo ikke at den ikke er relevant for noen andre, eller hva?

Uansett.

Under graviditeten så skjer det mye rart med kroppen, det er iallfall både forsket på og bevist. Problemet er at noen av disse merkelige tingene som skjer - forsvinner ikke etter at babyen kommer ut.

Her kommer tre av de:

 

1. Graviditetstegn som ikke forsvinner: Magen blir stor. 

Ganske solid graviditetstegn vil jeg si.

Men det rare her er at for veldig mange av oss så forsvinner ikke magen helt igjen etterpå, selv om babyen har kommet ut.

Kan bare ikke fatte og begripe hvorfor det skal være sånn.

Sykt irriterende.

 

2. Graviditetstegn som ikke forsvinner: Mareritt.

Veldig vanlig med spesielle drømmer, mareritt og urolig søvn når man er gravid. Men tror dere dette forsvinner?


NEI!

Etter fødsel har man konstant mareritt, dagdrømmer mareritt og ser for seg for seg worst case scenarios hele tiden.

Uten å kunne noe for det.

Hver gang jeg ser en bordkant, så ser jeg for meg babyene mine snuble i en legoklosse og slå øyet på den spisse bordkanten.

Mentalsykehus next?

Jepp.

 

3. Graviditetstegn som ikke forsvinner: Gråting for absolutt ingenting!

Dette er et klassisk tegn. Før jeg hadde tatt graviditetstest og visste at jeg var gravid med Storebror, så ante det meg likevel. Fordi jeg leste en dag inne på et forum om en dame som hadde litt vondt i hodet, og jeg begynte å hylgråte fordi det var så synd i henne.

Ko-ko!

Gledet meg til den fasen skulle gå over..

Men neida.

Tittet ut vinduet i går og la merke til at alle naboene hadde pyntet så fint med julelys.


Buuuuhuuuuu..

Så sykt fint med julepynt!

Snufs.

Hulk.

Neida.

Joda.

Hvordan er det med dere da? Helt tilbake til normalen etter fødselen?

 

PS: Her kan du lese om hva hvor DRITT jeg synes det er med pupp (warning: extreme graphic content)

 

#gravid #graviditetstegn #mamma #mammablogg #hverdag #jul #advent #Foreldre #barn #gråt


 

 

  • 02.12.2016 kl.14:01
  Hehe, kjenner ikke til noen av tingene i det heeeeeeeeeele tatt ( ironi) men er enda gravid så vi får se om jeg blir å kjenne meg igjen i noen av disse etterhvert :)
  02.12.2016 kl.14:04
  Katharina: Haha, håper det avtar med tiden <3 Ikke alltid lett, spesielt det med tårene! hihi
  Mirjam
  02.12.2016 kl.14:08
  Hei heia mamma!! Hahaha ler så jeg griner!! 😂 Urolig morsomt å lese..

  Vel har disse tegnene er her enda og det er 2.5 år siden minsten kom🙈😂😂

  Ha en strålende dag.. klem
  02.12.2016 kl.14:09
  Mirjam: Haha, godt at det ikke bare er meg :D Hahaha, Ha en fantastisk dag Mirjam <3
  02.12.2016 kl.14:11
  Hehe, vet jeg ingenting om :P første barnet så blir spennende å se fremover hvordan det blir :) Men satser på at det av tar vist det kommer :P <3

  Høres slitsomt ut ^^
  02.12.2016 kl.14:20
  Katharina: Hehe, man blir vant til det! Husker ikke hvordan det ikke var å grine på hver reklame med rørende poeng liksom! haha
  02.12.2016 kl.14:46
  Hahah, satse på at man har vann fast sminke i alle fall før jeg skrur på tv eller noe :P
  02.12.2016 kl.15:44
  Katharina: Haha! Jepp. Jeg har ALLTID på meg vannfast mascara :D
  Lille My
  02.12.2016 kl.19:18
  Hihi, sant, så sant! Og så var det den der bekymringen for noen man må passe på, da, som i aller høyeste grad IKKE går over ved fødselen - og visstnok strekker seg over 18 år+ (en gammel dame jeg kjenner sa at det aldri går over - jeg er ikke kommet så langt enda jeg, så..)
  02.12.2016 kl.22:11
  Lille My: Hehe, ja, vi er vel ment som sånne guardian angels for barna våre livet ut ?????? bare å innfinne seg med rollen og våke over de ??????
  02.12.2016 kl.23:22
  Litt trøst at du ikke trenger å føle deg alene ??? Mi på 10 lurte på her en dag om jeg var 100% sikker på at der ikke var igjen en baby i mage !!! Oæææææ !!!! Så nå trimmer jeg for harde livet.....og jeg VET jeg har magemuskler, fordi det gjør vondt etter trening....men det er altså det eneste beviset jeg har ;)

  God kveld/natt gode du ♡
  03.12.2016 kl.00:31
  MittLykkebo: Haha, hærlig hun altså <3 Jeg tror jeg har magemuskler, men må kanskje trene litt sånn at jeg også kan vite helt sikkert! Hehe :D Sov godt :)
  vestfrøken
  03.12.2016 kl.11:25
  Hehe. Du har så bra illustrasjoner.. Må bare nevne det!! Klem
  03.12.2016 kl.12:32
  vestfrøken: Takk du <3 Haha, prøver så godt jeg kan ;) Klem
  03.12.2016 kl.11:44
  Visste ikke dette så dette var interessant. Det hadde vel kanskje vært litt rart om magen plutselig var helt vekke etter fødselen. Høres utrolig lite kjekt ut med mareritt, håper virkelig det snart gir seg altså!

  Håper du får en kjempefin helg! God helg.
  03.12.2016 kl.12:35
  RisRosOgKlaging: Takk for kommentar <3 Tror kanskje man går en liten klump i magen og er redd eller bekymra for de små resten av livet - er iallfall mange som sier de har det sånn! Men greit å slippe mareritt og skekk-scenarioer hele tiden da! Håper du får en fantastisk dag du også <3 Kos deg :)
  Mamma til ei
  04.12.2016 kl.08:09
  Kjenner meg så igjen i det du skriver:-) her er enda et graviditetstegn som jeg enda har, 20 mnd etter fødsel;

  Baby spark i magen. Tarmene har mye bevegelse og surr i seg, og plutselig er dette noe man kjenner. Skikkelig ekkelt med babyfantomspark. Normalt er det også x-D
  04.12.2016 kl.12:37
  Mamma til ei: Ja, det har jeg hørt om - skikkelig finurlig! Har ikke hatt det selv, men jeg fått leamus på sett og vis i magen i blant etter at ting har flyttet seg rundtom - og det kjennes faktisk ut som de første babysparkene <3 Kroppen ass <3
  Mammatilmirakel
  16.12.2016 kl.19:35
  Haha, kjenner meg så godt igjen! Vi skal på DK cruise nå i romjula, tenker hele tiden at jeg står på dekk og legger ungen over skuldra for at han skal få rape etter mat, og at jeg mister han over bord og ned i vannet... Eller at jeg mister han ned trappa... Tårene... Både fordi at jeg er redd alt dette skjer, men også fordi at jeg åpner babyboka hans, og siste side skal vi skrive om hans første skoledag. Tenk at han skal bli så stor (da kommer tårene), for ikke å nevne de som kommer når jeg ser på fødeavdelingen😂
  16.12.2016 kl.22:13
  Mammatilmirakel: Jaaaaa, akkurat sånn er jeg også. Begynner å gråte om jeg tenker på de en gang blir voksen og skal flytte ut! Haha, er så patetisk! Og tenker hele tiden at de kommer seg opp på kjøkkenbenken og tar knivene og at det VERSTE skjer! Tenker også at jeg mister de utenfor altanen vår (fire etg) hver gang jeg går ut med de, så tør jo ikke gå nær! Hehe... Håper det gir seg LITT iallfall......! hihi
  Lise
  18.12.2016 kl.22:50
  Gråter,gråter og GRÅÅÅÅÅTER!! Skulle skrive julekort til hver enkelt på barnehagen til junior og gråt over hvor flotte mennesker de er som lærer bort,er tålmodig,trøster,uendelig med omsorg for barn som ikke er deres engang... ja nei altså nå begynt jeg igjen! Og ikke for å snakk om magen,gidd opp!
  18.12.2016 kl.23:20
  Lise: Hahaha! Man kan faktisk ikke gå ned i følelsene sine og tenke på verken gode eller vonde ting lenger, man må bare pløye forbi altså! Haha... Huff, nå fikk du meg til å tenke på hvor god og snill de er i barnehagen til Storebror! Magen liker ungene iallfall - hehe - de liker å hoppe på den! ??  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Heia Mamma

  Jeg er veldig flink til å få ungene til å le når de ligger på stellebordet, bygger mye duplo og er sånn ok på å lage mat. Er mindre glad i å støvsuge og brette sokker. Mammalivet er fantastisk. Litt som å gå på fjellet. Plenty av blodslit, tårer og lange kaffepauser før en endelig kommer på toppen - og kjenner på at du kunne bare ikke vært lykkeligere!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta