Tutorial: Den ultimate mamma-looken (Heia Mamma)
Hjem Add Om meg Facebook

10

Tutorial: Den ultimate mamma-looken

 

 

Tenkte jeg skulle gi en liten tutorial på looken min i dag.

Har jo blogg og greier, så synes det var på høy tid.

Da setter vi i gang:

 

Begynn med et noenlunde fresht og naturlig utgangspunkt (det er ok om du ikke har dusjet):Så sover du max fire timer per døgn i en uke, slik at du får tunge, fyldige øyelokk og et fint blåskjær under øyet:Så finner du frem en liten babyhånd med skarpe negler. Her vil jeg anbefale deg å bruke egen baby. Lag fine røde skrapemerker rundt omkring i fjeset, der du selv synes det passer. Alternativt kan du slippe babyhånden løs i fem minutter, og den vil gjøre jobben for deg. OBS: Kan gjøre ganske vondt:

Så tar du og lugger deg selv i tre minutter:Deretter tar du og kliner grøt, morsmelk og snørr rundt omkring på de stedene jeg har markert med rød pil. Du kan alternativt velge andre substanser om du ikke har disse tingene hjemme, som f.eks gulp, smoothie og leverpostei.

Sånn:Da er vi nesten ferdig. Nå gjenstår det bare å strø et forsiktig lag med uren hud i t-sonen, for å markere at du ikke har vært så mye ute i det siste og snikspist sjokolade fra skapet.Taaa Taaa!

Du har nå den ultimate mamma-looken!

 

<3

 

PS: Hvordan er det hjemme hos deg når dere bygger DUPLO? Trykk HER for å sjekke ut stemningen når min MANN leker.

 

#Tutorial #sminke #mote #underholdning #foreldre #barn #familie #mamma #mammablogg #humor  • MirjM
  12.11.2016 kl.13:30
  Oy Oy haha ler godt når jeg leser det du skriver!😂 Du er knakande go!!
  12.11.2016 kl.13:49
  MirjM: Takk :D :D Det blir jeg såå glad for :D
  Lille My
  12.11.2016 kl.14:38
  Hahaaaa😁
  12.11.2016 kl.14:41
  Lille My: <3
  12.11.2016 kl.23:48
  Hahaha den var skikkelig spot on!! 😄😄
  Lurer...
  13.11.2016 kl.12:20
  Så hyggelig det må være å være mamma! Er sjelden jeg leser foreldre som skriver noe positivt om barna sine, er det virkelig så fælt å ha barn? Da tror jeg at jeg står over! Hvor enn jeg snur mer kan jeg lese om lite søvn, uflidde antrekk, snørr, tårer, rot og barnegråt. Hva skjer med de fine stundene, finnes de egentlig? Jeg forstår humoren i dette innlegget, jeg stiller dog spm ved den negative "foreldrekulturen" i bloggverdenen.
  13.11.2016 kl.13:23
  Lurer...: Beklager du oppfattet det slik. Jg tenkte at mine innlegg var positive :) Jeg elsker å være mamma, ville ikke byttet det mot noe. Men det er også slitsomt, det er masse snørr og tårer og jeg bytter av og til ti bæsjebleier om dagen. Alle de tingene som finnes i innleggene mine er sanne :) Hverdagen er snål og ofte slitsom, så av og til må man le av seg selv og ha litt selvironi på den lille merkelige verdenen man lever i :) Håper også du kan se at innleggene ikke er "klage" innlegg, men skrevet fult av ironi, sarkasme og kjærlighet! Jeg sitter her nå, og lover deg jeg har skrapemerker i fjeset og gulp på skjorten og håret mitt ser enda verre ut enn på bildet - men det gjør ingenting :)
  Lille My
  13.11.2016 kl.20:34
  Lurer: det er akkurat som Heia Mamma skriver - det er ikke noen dans på roser å ha små barn; hvis man tror det, kommer man til å bli skuffet. Så er det også litt til hva man gjør det til, og hvilke egne verdier man tør å endre på når man får barn. Jeg har mange barn og det går ikke alltid på skinner - men jeg ville ikke ha vært den eneste av barna foruten!
  Kine
  09.12.2016 kl.22:26
  Denne var spot on! Du skriver dritbra og jeg ler så jeg griner! Jeg er selv i permisjon med lillebror på 6 mnd, og denne bloggen er helt fantastisk tidsfordriv mellom slagene. Keep it coming!
  10.12.2016 kl.00:06
  Kine: Hehe, så bra <3 Tusen takk skal du ha :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Heia Mamma

  Jeg er veldig flink til å få ungene til å le når de ligger på stellebordet, bygger mye duplo og er sånn ok på å lage mat. Er mindre glad i å støvsuge og brette sokker. Mammalivet er fantastisk. Litt som å gå på fjellet. Plenty av blodslit, tårer og lange kaffepauser før en endelig kommer på toppen - og kjenner på at du kunne bare ikke vært lykkeligere!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta